Strešni kovčki

Strešni kovčki Packline so narejeni za zahtevnega kupca, ki išče visoko kakovost, funkcionalnost in dovršen dizajn. Ob enem pa poudarjajo obliko vozila in lastnikov življenjski slog.

strešni kovčkiPackline strešni kovčki so prilagojeni vašim željam in z njimi boste odpotovali kamor želite. Narejeni so iz močne trde plastike ABS, katera zagotavlja stabilnost. Poudarek je na ojačanem sprednjem delu kovčka, ki ima dva sloja ABS plastike za dodatno varnost. Izbirate lahko barvo po želji in dodate nekaj dekorativnih stvari. Možno je dodati tud kromirane obrobe in led luči, da vaš strešni kovček postane edinstven.

Strešni kovčki proizvajalca Packline so optimalno aerodinamično oblikovani, da zmanjšajo zračni upor. To pripomore k manjši porabi goriva in med vožnjo ne povzročajo hrupa in večjih vibracij.

Packline je razvil strešne kovčke s popolno osredotočenostjo na razvoj in oblikovanje, ki poudari obliko vozila in življenski slog voznika. Narejeni so iz velikega deleža okolju prijaznih materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Njihova prostornina je kljub elegantnemu izgledu zelo velika in vanj lahko pospravite veliko opreme za na potovanje.

Strešni kovčki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja in aerodinamike. Poleg trde ABS plastike so strešni kovčki narejeni tudi iz steklenih vlaken in so ukrivljeni. Zato so lažji in bolj aerodinamični kot konkurenčni kovčki za streho vozilla. To je edinstvena in kvalitetna rešitev za katerokoli potovanje.

Če boste kdaj kupovali kovček, ki ga želite postaviti na vaš avtomobil, izberite Packline.  Ne glede na to kam vas zapelje pot, so strešni kovčki zaupanja vreden spremljevalec.